26 Mart 2017 Pazar

[TEKNOLOJİ] - 2017'nin En Popüler Giyilebilir Teknolojik Ürünleri


2017 teknolojisi bundan 20 yıl önce hayal dahi edemeyeceğimiz yenilikler vaad ediyor. Siri'ye (akıllı kişisel asistan) bağlanan kablosuz kulaklıklar , kullanıcının kalp atışını ölçen akıllı gömlekler, hidratasyon seviyelerini izleyebilen akıllı ekranlar. İşte en popüler olanların listesi:


Kaynak: https://dailytekk.com/10-awesome-wearable-tech-products-2017/?reading=continue

akıllı saatler



Misfit’s Vapor: Su geçirmez akıllı saat. Dahili bir GPS özelliğine sahip. Şu an için bu ürünün çıkış tarihi yoktur. 


Casio’s WSD-F20: Bu akıllı gözlemcinin bir GPS, renkli haritalar ve hatta kar sporu izlemesi var. Nisan ayında piyasaya sürülmeden önce eklenmesi gereken bazı yeni uygulamalar da var.

New Balance's RunIQ: Bu saat geleneksel GPS özelliğine sahip ve Strava paylaşımının eklenmesi ile iyi özelik kazandırıldı. Jabra'nın PaceIQ akıllı kulakiçi kulaklıkları RunIQ ile çalışır.


The Octopus:Bu akıllı saat, üç ila sekiz yaşında çocuklar için tasarlanmıştır. Saat, çocuklara zamanı anlatmayı öğrenmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ebeveynler ayrıca çocuklarına hatırlatıcı gönderebilir ve şarj cihazı ayrıca gece lambası olarak da kullanılabilir. Bu saatin Mart ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Matrix PowerWatch: Bu saat, pil ömrünü korumak için vücut ısısını kullanır. Misfit'in Swarovski Shine ürünü, pil ömrünü korumak için benzer teknolojiyi kullanıyor; ancak vücut ısısını kullanmak yerine güneş enerjisini kullanıyor.


Akıllı giysiler




Polar’s Team Pro Smart Shirt: Bu gömleklerin içinde gömülü noktalar ve gömleğin arkasında bir algılayıcı bölmesi var; Bunlar GPS olarak birlikte çalışırlar. Akıllı gömlek de kullanıcının kalp atış hızını izler. Bu şık atletik gömleklerin Mart ayında çıkartılması hedefleniyor. Şirketler, atılan adımları, kan basıncını ve solunum hızını da izleyebilen gömlek yapıyor. 



Under Armour’s Smart Running ShoesBu ayakkabılar koşucunun etkinliğinin yönlerini analiz eder. Bu ayakkabıların en belirgin özelliği, art arda atılan adımların havada kalma süresini hava süresini analiz etmesidir. Bu özellik aynı zamanda kas yorgunluğunu kontrol edebilir.

Google’s Connected Denim Jacket: Google 'a bağlanabilir ceket. Levi's in ceketi, bisiklet koluna akıllı bir düğme takarak bisikletin yol tarifi almasını ve müzik kontrol etmesini sağlamak için tasarlandı. İlkbaharda piyasaya sürülecek.

Duyulabilir


Apple's Airpods:: Bu kablosuz kulaklıklar, algılayıcılarla doludur. Muhtemelen Siri ile entegre edilecekler.

Doppler Labs’ Here Ones: Güçlendirilmiş ses özelliği sağlar. 












0 yorum:

Yorum Gönder

Baharın habercisi

Baharın habercisi

Baharın habercisi
Sert Geçen Kışın Ardından Baharın Habercisi Olan Görüntüler

Öne Çıkanlar

1 nolu resim

1 nolu resim

Recent Posts

Numaralandırılmış logolardan hangisini beğendiyseniz numarasını yazın.

Gündem

TEKNOTİST Duyuru

Arşiv

Bu Sitede Ara

Blogger tarafından desteklenmektedir.